Zaterdag 17 december 2022: de Rotary Santa Run Naarden-Bussum gaat door!

Na een aantal gemiste runs vanwege COVID gaat de Rotary Santa Run Naarden-Bussum dit jaar weer door. Op 17 december zal het dorpshart van Bussum gevuld zijn met honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen. Er is weer een mooie route door het centrum van Bussum uitgezet. Dit alles voor het goede doel van dit jaar Woongroep De Olmen in Bussum. En voor de fun natuurlijk!

De wandel/run gaat in de middag om 15.00 uur van start op het plein bij Anytime Fitness, Nieuwe Brink 5, 1404 KA Bussum. Het parcours is ongeveer drie kilometer. Je mag zelf beslissen of je gaat rennen, wandelen, rolstoelen of kruipen

Na inschrijving ontvang je een compleet Kerstmannenpak, rugnummer en na afloop ook nog een medaille! Inschrijven kost 10 euro per persoon en kan via https://naarden-bussum.rotarysantarun.nl/inschrijven/